0264-224.224|24AEGON.RO
Intră în cont Nu ai cont?
Înregistrează-te acum.
PENTRU SĂNĂTATE Optimist - diagnostic oncologic Aegon Diagnose.me - a doua opinie medicală Aegon Diagnose.me Junior - a doua opinie medicală
ASIGURĂRI DE ACCIDENTE Aegon Smart – asigurare în caz de accident
De ce o asigurare online? FAQ Despre Aegon Contact

Prelucrarea datelor personale în scop de marketing direct

Derulăm periodic campanii promoționale pentru clienții noștri și ne dorim să fii informat legat de acestea.

Dacă ți-ai oferit acordul, Aegon poate prelucra datele cu caracter personal în scop de marketing direct, adică pentru a te ține la curent cu produsele sau serviciile noastre sau ale partenerilor noștri, inclusiv prin mijloace automate, prin creare de profiluri sau prin comunicarea datelor către prestatorii de servicii cu care am încheiat contracte de colaborare.

În scop de marketing direct, Aegon poate prelucra următoarele tipuri de date personale, însă fără să utilizeze concomitent întregul set de date: nume și prenume, adresă de domiciliu și corespondență, adrese de e-mail, numere de telefon, detalii referitoare la contractul de asigurare (ex. tip produs, durată contract, modalitate de plată) sau alte detalii personale precum ocupație, status marital sau detalii despre familie.

În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimțământul rămâne în vigoare până la notificarea Aegon în sens contrar din partea ta.

Utilizatorul confirmă faptul că are cunoștință de drepturile acordate de Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016, inclusiv dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție și faptul că poate să le exercite printr-o notificare, transmisă la sediul Aegon.*Pentru a modifica acordul de marketing trebuie sa intri in cont.